När vi värvar nya stjärnor för att vara en del av vårt team letar vi främst efter personer som vill vara med och utveckla vårt unika studiokoncept, sig själva och helt enkelt vara med och göra Vida till den bästa platsen man kan tänka sig! Att jobba på Vida innebär därför att ens främsta uppgift är att vara en del av vårt superteam för att sedan bygga på med att hålla klasser, utveckla konceptet och andra roliga saker som gör Vida bättre! Vi sätter gruppen och välmåendet i första hand och tror dessutom att jobbet blir bäst utfört när man börjar i den änden.

Vida Academy
För att bli instruktör på Vida går man först Vida Academy, vår instruktörs- och teamutbildning. Som deltagare i Academy får du en grundlig teoretisk och praktisk i instruktörsutbildning enligt Vidas unika och noga framtagna koncept och du kan alltså när du examinerats från Vida Academy ansöka till att bli instruktör.

Längd på utbildningen
Vida Academy är utformad av självstudier samt praktiska moment och tar som standard 3-6 månader. Du bestämmer själv din utbildningstakt och förväntas ta ansvar för att sätta din egen tidsplan och att genomföra varje checkpoint av utbildningen med stöd och coachning från din mentor.

Kriterier
Att gå Academy är ingen garanti för att bli uttagen till instruktörsteamet men eftersom vi lägger stora resurser på alla som genomgår Academy vill vi säkerställa att du skulle passa in i teamet redan för att bli aktuell att gå Academy. Därför förväntas du som söker till att gå Vida Academy ha ett brinnande intresse för pole och dans, utlärning och pedagogik, personlig och gemensam utveckling, arbete under eget ansvar, kommunikation samt teamwork.

Dessutom behöver du ha tid för självstudier, möjlighet att komma loss för coachning och möten på dagtid med jämna mellanrum, vara positivt inställd till utbildningsmoment och arbete på helgerna samt kunna komma på vår heliga teamträff på torsdagskvällarna!

Vi ställer höga krav på alla som ska bli instruktörer vilket innebär att man också behöver kunna ta emot feedback. Det är inte alltid lätt och därför är det viktigt att du som vill gå Academy är beredd och redo för det.

Precis som i de flesta andra yrken/discipliner krävs det att du själv är riktigt säker på det du ska lära ut. En förutsättning för att bli uttagen till Academy är därför att du själv tränar Pole på nivå 4 eller uppåt enligt Vidas nivå-system samt att du kan visa prova på teknik, pole magic, danceflow och taktkänsla.

Ansök genom att
→ Spela in en video där du gör nyckeltricken för alla nivåer du känner dig trygg i. Minimumkrav nivå 1-3.
→ Spela in en video där du visar upp en koreografi (egen eller någon annans) samtidigt som du räknar högt i musiken.
→ Spela en video där du berättar om dig själv och varför du skulle passa att gå academy (max 3 minuter)

Ladda upp dina filmerna på en molntjänst (till exempel google drive) och skicka länken via mail till oss på info@vidapole.se.  Märk mailet med “Ansökan Vida Academy”.