Kurser på Vida Pole

Våra kurser är 8 tillfällen där man tränar en gång i veckan. Vi har kurser på olika nivåer – allt från nybörjare till avancerad. Även efter kursstart går det bra att hoppa in på kursen, hör av dig till oss på info@vidapole.se så ser vi till att hitta en plats åt dig om kursen redan har börjat.

Våra 8-veckorskurser kostar 1800 kr. Du anmäler dig till kursen genom att klicka på ”anmälan” i schemat på den dag och tid du önskar delta på under kursen. När du anmäler dig kan du välja att betala direkt med kort eller få en faktura utställd. Notera att våra konceptklasser kan skilja sig i pris, se schema för detaljer.

Tänk på att anmälan är bindande så att du inte tar upp en plats som någon annan vill ha. 💙

Kursens upplägg: På kurserna får du, efter uppvärmning och stretch, lära dig flera tricks varje gång och de flesta kurser innehåller en anpassad koreografi under 10 minuter av klassen där vi sätter ihop tricks med lite dans. Man går en gång i veckan på en fast tid men skulle man missa en klass går det i mån av plats bra att ta igen på någon av de andra klasserna som erbjuds på schemat inom den 8-veckorsperiod som kursen pågår.

Egenträning/Open Pole: Mellan klasserna kan du komma och träna på egen hand tillsammans andra elever! Tider för detta hittas under schemat på tiderna som är markerade med Egenträning. Dessa pass är kostnadsfria när du är anmäld på en kurs hos oss. Observera att du måste ha grundkunskaper inom pole för att egenträna hos oss. Studion stänger 45 min innan egenträningens slut om det inte är någon elev på plats.

Priser Egenträning
Egenträningspaket 8 veckor: 1000 kr
Egenträningspaket 4 veckor: 500 kr
Enstaka tillfällen: 100 kr styck
För Vida-elever: Gratis!

Du kan boka och betala egenträning och egenträningspaket genom att klicka här! Kontakta oss på info@vidapole.se om du har frågor gällande att egenträna hos oss. 🐬

Mängdrabatt
: Om du går flera kurser samtidigt får du 50% rabatt alla kurser utöver den första (gäller i mån av plats). Anmäl dig till din första kurs så får du en rabattkod som du kan använda när du gör dina andra anmälningar. Rabatten gäller den billigaste kursen. Kontakta oss på info@vidapole.se om du har frågor!

Privates/Semi-privates: Om du vill utvecklas snabbt eller träna fokuserat på specifika utmaningar tillsammans med en instruktör kan privatlektioner vara något för dig! Hör av dig till oss på info@vidapole.se om du har frågor eller för att boka.

Pris privatlektioner (60 min)
1 person – 800 kr
2 personer – 1300 kr
3 personer – 1500 kr