Kurser på Vida Pole

Våra kurser är 8 tillfällen där man tränar en gång i veckan. Vi har kurser på olika nivåer – allt från nybörjare till avancerad. Även efter kursstart går det bra att hoppa in på kursen, hör av dig till oss på info@vidapole.se så ser vi till att hitta en plats åt dig om kursen redan har börjat.

Våra 8-veckorskurser kostar 1800 kr. Du anmäler dig till kursen genom att klicka på den nivå och tid du önskar delta på under kursen. När du anmäler dig kan du välja att betala direkt med kort eller få en faktura utställd till din mail (bifogas i ditt bekräftelsemail).

Tänk på att anmälan är bindande så att du inte tar upp en plats som någon annan vill ha.

Kursens upplägg: På kurserna får du, efter uppvärmning och stretch, lära dig flera tricks varje gång och de flesta kurser innehåller en anpassad koreografi under 10 minuter av klassen där vi sätter ihop tricks med lite dans. Man går en gång i veckan på en fast tid men skulle man missa en klass går det i mån av plats bra att ta igen på någon av de andra klasserna som erbjuds på schemat inom den 8-veckorsperiod som kursen pågår.

Om du missar en klass: En missad klass kan tas igen under hela kursomgången i mån av plats, både i för- och efterhand. Du kan ta igen på alla klasser, se schemat för tider. Där kan du även se vilka klasser som är fullbokade eller nära inpå fullbokade. Det går givetvis att komma och testa att ta igen även på de fullbokade klasserna då det nästan alltid är någon som är bortrest eller så men det kan vara bra att veta att vi inte kan garantera att man får plats! När du kommer till studion samma dag som du vill ta igen ett pass skriver du upp dig på ta-igen listan som sitter i loungen! Den fungerar både som närvarolista och väntelista för de klasserna som är fullbokade!

Pole Play (Egenträning): Mellan klasserna kan du komma och träna på egen hand tillsammans andra elever! Tider för detta hittas under schemat på tiderna som är markerade med Egenträning. Dessa pass är kostnadsfria när du är anmäld på en kurs hos oss. Observera att du måste ha grundkunskaper inom pole för att egenträna hos oss. Studion stänger 45 min innan egenträningens slut om det inte är någon elev på plats.

Priser Pole Play
Ett tillfälle, 100 kr. En månad, 500 kr. För Vida-elever: Gratis! Du betalar egenträning och egenträningspaket på vidapole.se/boka!

Mängdrabatt
: Om du går flera kurser samtidigt får du 50% rabatt alla kurser utöver den första (gäller i mån av plats). Anmäl dig till din första kurs så får du en rabattkod som du kan använda när du gör dina andra anmälningar. Rabatten gäller den billigaste kursen. Kontakta oss på info@vidapole.se om du har frågor!

Avbokningsregler: För att boka en kurs med oss behöver du godkänna våra avbokningsregler som innebär att anmälan du gör är bindande. Det är för att vi ska kunna reservera en stång till dig på den kursen du bokar. Från det att du bokar har du dock 14 dagars öppet köp, skulle du behöva avboka din plats gör du det genom att maila oss på info@vidapole.se.

Vid skada eller sjukdom: Om du blir sjuk eller skadad och inte kan delta på kursen kan du om du har läkarintyg välja att få 50% tillbaka av de klasserna som du missar eller välja att få perioden som du kan ta igen missade klasserna på förlängd till kursomgången efter den du är anmäld till. Maila ditt läkarintyg till oss på info@vidapole.se så hjälper vi dig!

Privates/Semi-privates: Om du vill utvecklas snabbt eller träna fokuserat på specifika utmaningar tillsammans med en instruktör kan privatlektioner vara något för dig. Hör av dig till oss på info@vidapole.se för att boka!

Pris privatlektioner (60 min)
1 person – 800 kr
2 personer – 1300 kr
3 personer – 1500 kr

Personuppgifter: När du anmäler dig till kurs hos oss gör du det via bokningssystemet Agendo och när du anmäler dig till introklass gör du det via Simple Signup. Där sparas ditt namn och din mailadress (samt profilbild i Agendo) om du har länkat ditt konto till Facebook. För att vi som instruktörer ska kunna ge dig så bra undervisning som möjligt sparas även dina tidigare kurser och vilka tillfällen du har deltagit på i systemet.  Om du vill ha ett utdrag på dina uppgifter eller tas bort från vårt register ber vi dig maila till info@vidapole.se. Vi sparar uppgifterna i två år efter senast aktiva kurs.