Välkommen på Pole Play! Här kan du träna på egen hand tillsammans andra elever! Du ser alla tider för Pole Play i schemat. Pole Play är kostnadsfritt när du är anmäld på en kurs och kostar annars 100 kr för ett tillfälle eller 500 kr för en månad (betalas alltid i förväg)!

När du har grundkunskaper i pole till exempel efter ett intropass eller en vanlig klass är du välkommen att träna på Pole Play! Har du en kompis som inte tränar pole men som gärna vill testa? Då är våra gratis intropass en utmärkt idé, anmälan till dem hittar du på hemsidan!

Vid sällsynta fall kan förändring i schemat för Pole Play ske, dubbelkolla därför gärna schemat innan du åker till studion!

Pole Play Crew! Vi som ser till att det finns Pole Play på schemat kallas Pole Play Crew! Ni ser enkelt på bilderna i receptionen hur vi ser ut och vad vi heter.  Vi är ofta på plats under passen och ser till att alla som kommer ska känna sig välkomna och hemma här i studion. Undrar ni något är ni varmt välkomna att komma fram och fråga! 💙

Närvarolista! Innan du börjar träna skriver du upp dig på närvarolistan för Pole Play! Den sitter till höger om glasdörrarna. Det finns till både för säkerheten om det skulle hända något i studion, för att du ska kunna visa att du går kurs/har betalat men också för att vi ska kunna se pass som är mest populära så att vi kan fortsätta leverera ett så bra schema som möjligt!

Öppettider! Studion är öppen de tider som är angivna för Pole Play, om det inte ligger klasser i direkt anslutning. Se därför till att stretcha, duscha och byta om i god tid så att du är klar när passet är slut! 🚿

Foto och film!  Om du fotar och filmar: läs vår fotopolicy på väggen inne i danssalen! 📸 Låna gärna stativen som står vid stereon och ställ tillbaka dem efteråt så att fler får chansen att använda dem. Om alla stativ är upptagna hjälper vi i Pole Play Crew dig gärna att ta bilder!

Först till kvarn! Det går inte att boka stängerna på Pole Play utan det är först till kvarn som gäller! När vi är många på Pole Play är det extra viktigt att vi samsas om utrymmet och ser till att alla får ut så mycket som möjligt av sin träning. Om alla stängerna är upptagna kanske några som är här tillsammans kan dela stång? 💃 Har du betalat för ett tillfälle men mot förmodan inte skulle få plats, maila oss på info@vidapole.se så att du kan boka en ny tid utan kostnad!

Stretchrummet! När det inte är klass inne i stretchrummet kan det också användas under Pole Play! Det är utmärkt för uppvärmning, stretch och styrkeövningar – speciellt när det är mycket folk som vill samsas om stängerna!

Låna hjälpmedel! Det är fritt fram att låna mattor, vikter och prehab-band för att maxa din träning! Lägg tillbaka det du har använt när du är klar så att det är snyggt och prydligt och alla vet var vi hittar grejerna nästa gång.

Musiken! Byt gärna musik på iPaden om du vill! Om ni är flera i studion tänk på varandra så att musiken känns bra för alla. Vill du höra en specifik låt kan du lägga den i kö! På sin vis blir ingen avbruten mitt i sitt flow och din låt kommer inte heller avbrytas på mitten. 🎵 Psst, du ställer en låt i kö genom att klicka på de tre prickarna och sen “Lägg till i kön”. Supersmidigt!

Stämningen! För oss är det viktigt att alla i studion ska trivas och känna sig välkomna, oavsett om det är första gången på Vida eller om en är här flera gånger i veckan! Vi hoppas att vi tillsammans kan hjälpas åt att hålla stämningen så härlig som möjligt genom att vi hälsar på varandra och är snälla och hjälpsamma. Kom ihåg att leenden smittar!

Kram från Pole Play Crew! 💎