Nivåer & Upplägg

Nivå 1: Inga förkunskaper krävs för att gå nivå 1. Vi jobbar med grundläggande teknik, styrka och kroppskontroll huvudsakligen genom olika snurrkombinationer. Klasserna anpassas efter din personliga nivå för att hjälpa dig komma igång med din poleträning. Du kommer bland annat få lära dig trick som Backhook, Polesit och Fankick. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå.

Psst! Till en början kan det kännas lite ovant att träna i shorts, trots att det är det som ger bäst grepp på stången. Därför har vi anpassat de första klasserna på Nivå 1 så att man kan träna i tights!

Nivå 1,5: Här får du bästa möjliga förberedelse för Nivå 2 med all styrka och teknik du kan tänkas behöva. Du kommer att få lära dig massor av nya roliga tricks samtidigt som vi jobbar vidare med utmaningar och godbitar från Nivå 1! Du kommer bland annat få lära dig trick som Climb, Prephang och Invert (till stång). När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp till nästa nivå. 💙

Nivå 2: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Invert (med straddle), Gemini (outside leg hang), Cross knee release och Hero. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst två kursomgångar.

Nivå 3: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Scorpio (inside leg hang), Butterfly, Superman och Shelf. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst tre kursomgångar.

Nivå 4: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Air invert, Jamilla, Shouldermount, Banana Mount och Extended Butterfly. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst fyra kursomgångar.

Nivå 5: På den här nivån kommer du att få lära dig massor av nya tricks och kombinationer! Bland annat kommer ni jobba med Handspring och Shouldermount deadlift samt teknik och styrka för längre kombinationer på både spinny och statisk stång!

Nivå 6: På Nivå 6 jobbar vi med olika kombinationer, teman, influenser och nya trick för dig som är på en avancerad nivå. När du är helt säker på nyckeltricken från tidigare nivåer och kan utföra dem så att de ser och känns stabila är du redo att träna på Nivå 6!

Dance Flow: På den här klassen jobbar vi med koreografi och dansteknik fullt ut! Genom att utforska olika stilar och rörelsemönster kommer du att upptäcka allt vad poledance erbjuder utanför själva tricken. Klassen fokuserar på tempo, feeling och flow och genom att gå den här klassen kommer du att förbättra din musikförståelse, dina linjer och ditt personliga uttryck. Passar för dig som har går nivå 2 och upp.

Flexibility for Poledancers: På den här klassen kommer du få personlig coachning för att utveckla din flexibilitet som dansare. Med fokus på rörlighet i ben och rygg kommer du att få nycklarna för att maximera din flexibilitetsträning och ta den till nästa nivå. Alla kan bli viga, inga förkunskaper krävs! 💎

Spinny Pole: På den här klassen är det fullt fokus på spinny! Du kommer du få lära dig teknik och kombinationer som tar dina spinny skills till nästa nivå.  Spinny 2+ är för dig som går nivå 2 (och upp) och är stabil i trygg i den grundläggande snurrtekniken på statisk stång samt Inverts. Spinny 4+ npassat för dig som går nivå 4 (och upp) och känner dig trygg i lite längre kombinationer på både spinny och statisk stång! 💎

Pole Play: Pole Play är när du kan träna på egen hand tillsammans andra elever! Läs mer om Pole Play här!