Nivåer och konceptklasser!

Pole 1
På vår första nivå jobbar vi främst med olika snurrar och
grundläggande teknik! Ingen tidigare erfarenhet krävs!

Pole 2
På den här nivån kommer vi att utforska massor av nya roliga tricks samtidigt som vi jobbar vidare med utmaningar och godbitar från Pole 1! Du kommer bland annat få lära dig trick som Climb, Prephang och Invert (till stång).

Pole 3
På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som
Invert (med straddle), Gemini (outside leg hang), Cross knee release och Hero! 

Pole 4
På den här nivån kommer vi bland annat jobba med Invert till leghangs och få träna på trick som Scorpio (inside leg hang), Butterfly, Superman och Shelf!

Pole 5
På den här nivån kommer vi bland annat jobba med Invert till längre kombinationer och få träna på trick som Air invert, Jamilla, Shouldermount, Banana Mount och Extended Butterfly!

Pole 6
På den här nivån kommer vi bland annat jobba med Handspring och Shouldermount deadlift samt teknik och styrka för längre kombinationer
på både spinny och statisk stång!

Pole 7
På den här nivån jobbar vi med olika kombinationer, teman och nya trick
för dig som är på en avancerad nivå för dig som känner dig redo att
gå vidare från de tidigare nivåerna!


Flexibility
Vill du jobba vidare med din flexibilitet på ett långsiktigt, hållbart och avslappnande sätt? Då har du hittat rätt! På våra flexibilitetskurser är det främsta målet att ta hand om våra kroppar och att på ett kontrollerat sätt mjuka upp dem med hjälp av olika övningar och stretchflow. Vårt stretchkoncept är framtaget för att hjälpa dig att utvecklas som dansare men är minst lika givande för att hålla kroppen smidig och rörlig genom livet! ✨ Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Chairdance
Vackra linjer, effektfulla poser, styrka, kroppskontroll och maaassor av feeling! Det är några av de saker som gör det så lätt att förälska sig i chairdance. ❤️ Med en stol som redskap kommer vi jobba med olika kombinationer och koreografier för att skapa ren magi. Du kommer aldrig kunna se en stol som bara någonting att sitta på igen – möjligheterna är oändliga när du väl öppnat dörren till chairdancens förtrollande värld. Är du redan hooked på pole eller hoop är det här garantera något för dig! 💃 Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Power Hour
Välkommen till världens härligaste styrkepass! Under en 60 minuters klass i stretchrummet kommer vi att gå igenom teori och övningar, men framförallt svettas och bli starkare tillsammans! Gör dig redo för massor av pepp och energi, tillsammans klarar vi saker vi inte trodde var möjliga! ⭐️💪 Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Acro Hour
Put your hands up for Acro Hour! 🙌 Här blir det fullt fokus på handståenden, huvudståenden, bryggor och kullerbyttor! Vi kommer jobba med styrka, teknik, smidighet och kroppskontroll för att utveckla våra akrobatiska skills. Gör dig redo för massor av pepp och nya utmaningar, nu kör vi! 🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️🤸🏼‍♀️ Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Head Over Heels
Dags för attityd, linjer och höööga klackar! 👠 På den här kursen kommer vi jobba med tekniken med att dansa pole i platåklackar. Genom kombinationer och koreografier med olika stilar kommer vi locka fram massor av känsla och attityd och tillsammans utforska detaljerna för att skapa coola effekter och vackra linjer. 🔥 Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Contemporary Pole
Contemporary Pole förenar det bästa av många världar! 💙 Det här är en stark och uttrycksfull polestil influerad av modern dans med stort fokus på känsla, flowiga rörelser och kreativitet. Vi jobbar med olika kombinationer och koreografier som garanterat kommer få dig att upptäcka nya sidor av dig själv. Så gör dig redo att bli förtrollad av denna kraftfulla stil om du inte redan är det. 🥰

Dance Mix
På den här klassen är det fullt fokus på dans och koreografi! Du kommer få lära dig grunderna i dansteknik och vi kommer tillsammans att jobba med olika stilar och uttryck. Gör dig redo för massor av energi och dansglädje! 🐬 Kursen passa för alla nivåer, oavsett tidigare dans- eller stångvana! 💃

Magic Pole Mix
Magic Pole Mix! ✨💙✨ Är du sugen på inspiration och ännu mer inspiration? Då har du hittat helt rätt! Magic Pole Mix är som en gnistrande godispåse med olika klasser och teman varje vecka. 💎 Kursen är perfekt för dig som vill bredda din träning med ääännu mer polemagi – eller för dig som kanske tagit en paus och vill hitta tillbaka till allt det du en gång blev förälskad i! 💖 Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!

Spinny
På den här klassen är det fullt fokus på spinny! Du kommer få lära dig teknik och kombinationer som tar dina spinny skills till nästa nivå genom inspirerande trick och flowkombinationer. 💫 Läs mer om konceptklassernas nivåer genom att klicka fram kursbeskrivningarna via Boka-knappen!


Play: Pole Play är när du kan träna på egen hand tillsammans andra elever! Läs mer om Pole Play här!