Nivåer & Upplägg

Nivå 1: Inga förkunskaper krävs för att gå nivå 1. Vi jobbar med grundläggande teknik, styrka och kroppskontroll huvudsakligen genom olika snurrkombinationer. Klasserna anpassas efter din personliga nivå för att hjälpa dig komma igång med din poleträning. Du kommer bland annat få lära dig trick som Backhook, Polesit och Fankick. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå.

Psst! Till en början kan det kännas lite ovant att träna i shorts, trots att det är det som ger bäst grepp på stången. Därför har vi anpassat de första klasserna på Nivå 1 så att man kan träna i tights!

Nivå 1,5: Här får du bästa möjliga förberedelse för Nivå 2 med all styrka och teknik du kan tänkas behöva. Du kommer att få lära dig massor av nya roliga tricks samtidigt som vi jobbar vidare med utmaningar och godbitar från Nivå 1! Du kommer bland annat få lära dig trick som Climb, Prephang och Invert (till stång). När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp till nästa nivå. 💙

Nivå 2: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Invert (med straddle), Gemini (outside leg hang), Cross knee release och Hero. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst två kursomgångar.

Nivå 3: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Scorpio (inside leg hang), Butterfly, Superman och Shelf. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst tre kursomgångar.

Nivå 4: På den här nivån kommer du bland annat får lära dig trick som Air invert, Jamilla, Shouldermount, Banana Mount och Extended Butterfly. När dessa trick ser och känns trygga på båda sidorna är du redo att gå upp nästa nivå. Vi rekommenderar att du går nivån minst fyra kursomgångar.

Nivå 5: På den här nivån kommer du att få lära dig massor av nya tricks och kombinationer! Bland annat kommer ni jobba med Handspring och Shouldermount deadlift samt teknik och styrka för längre kombinationer på både spinny och statisk stång!

Nivå 6: På Nivå 6 jobbar vi med olika kombinationer, teman, influenser och nya trick för dig som är på en avancerad nivå. När du är helt säker på nyckeltricken från tidigare nivåer och kan utföra dem så att de ser och känns stabila är du redo att träna på Nivå 6!

Flexibility for Poledancers: På den här klassen kommer du få personlig coachning för att utveckla din flexibilitet som dansare. Med fokus på rörlighet i ben och rygg kommer du att få nycklarna för att maximera din flexibilitetsträning och ta den till nästa nivå. Alla kan bli viga, inga förkunskaper krävs! 💎

Spinny Flow: På den här klassen är det fullt fokus på spinny! Du kommer få lära dig vackra kombinationer, härligt flow och teknik som tar dina spinny skills till nästa nivå. Anpassat för alla nivåer! 💎

Power Hour: Klassen för dig som vill stärka din grundstryka med fokus på poledance! Under en 60 minuters klass i stretchrummet kommer vi att gå igenom teori och övningar, men framförallt svettas tillsammans! Perfekt för den som vill sätta basövningar såsom Invert, shouldermount eller handspring. Tillsammans är vi starkare! ⭐️ 💪

Pole Play: Pole Play är när du kan träna på egen hand tillsammans andra elever! Läs mer om Pole Play här!