Kursstart!

Bästa Team Vida,

Äntligen är det dags för det nya årets kurser att dra igång! Varmt välkomna till alla elever, nya som gamla! ?

Saker att ha koll på:

– Var alltid på plats minst 10 minuter innan klass

– Att ta med: Shorts, vattenflaska + varma kläder till uppvärmningen

– Facebookgrupp för eleverVida Pole Studio.
I gruppen kan vi enkelt kommunicera med varandra och dela med oss av roliga nyheter och inspiration(Har ni frågor om klasser, fakturor eller schema är det bättre att ni mailar oss på info@vidapole.se).

– Nästa Pole Party: Lör 11 mars kl 16.00! ✨ (Pole Party = uppvisningar och studiohäng för elever, instruktörer, familj och vänner. Mer info kommer i FB-gruppen!)

– Är det dags för din allra första pole-klass? Vad roligt! Tänk på att inte använda handkräm eller body lotion ca ett dygn innan klassen, det kan ge lite sämre grepp på stången. ?

– Missar du en klass kan du enkelt ta igen på en annan pole- eller stretchklass under samma kursomgång! Det går även bra att ta igen klasser i förväg, om man vet att man ska resa bort eller liknande. Prata med din instruktör om du är osäker på hur du går till väga!

– När du går en kurs har du alltid gratis egenträning som bonus! Det är ett utmärkt tillfälle att öva på de tricks du lärt dig på klass. Skriv alltid upp dig på närvarolistan utanför danssalen! ? (Håll koll på tiderna för egenträning i vår Google-kalender!)

– Vi har samlat all viktig information i Vida Poles handbok! Ta gärna fem minuter för att läsa igenom den, så kommer du att ha stenkoll! Du hittar den här. Den finns även på plats i studion!

Vi ses i studion! ?

Bäst hälsningar,
Helle & Lenita med instruktörer