Pole Concept by Anna Valfsson
Det här är en klass för dig som redan känner dig väldigt säker på stången och är redo att anta nya utmaningar. Genom att fördjupa oss i flexibilitet och styrka samt jobba intensivt med flow, drops, dynamiska kombinationer, acrotricks och rotationer kommer du att få en inblick i Annas signaturstil men även få nycklar till att jobba fram din alldeles egna. Du kommer att få hjälp att hitta fluiditet i ditt rörelsemönster och även binda ihop olika steg för att långsiktigt kunna bygga upp egna nummer. Varje lektion kommer att ha ett tema och som vi kommer jobba igenom under kursens gång. (Att ta med på klass: Vattenflaska + strumpor och byxor för uppvärmning + eventuellt knäskydd.)

KriterierStabil shouldermount (att lyfta sig och inte sparka) + stabil handspring från både golv och stång (tex inside leg hang till handspring). 

Leg stretch Concept by Anna Valfsson
Det här är en klass för dig som vill ta din benflexibilitet till nästa nivå. Genom att mjuka upp musklerna och djupstretcha på ett säkert men effektivt sätt kommer du att se tydliga resultat som även kommer avspeglas i din övriga träning. Övningarna anpassas individuellt efter varje elev efter hur deras kroppar är uppbyggda. (Att ta med på klass: Vattenflaska + tighta, smidiga kläder för att kroppens konturer tydligt ska kunna urskiljas.)

Russian Exotic Concept by Anna Valfsson
Russian Exotic är en sensuell och dynamisk polestil som verkligen får dig att gå utanför din comfort zone. Det som utmärker Russian Exotic är kombinationen av teknik och känsla och hur man på ett smakfullt sätt utmanar sin publik med ett starka, förföriska rörelser. Du kommer garanterat bjudas på ett svettigt träningspass samtidigt som du kanske upptäcker sidor hos dig själv som du inte visste fanns! Och vem passar bättre att undervisa i denna stil än vår ryska polegudinna Anna Valfsson? (Att ta med på klass: Vattenflaska + knäskydd + high heels.)

KriterierGrundkunskaper från Nivå 1.


Anna Valfsson (@annavalfsson)
Anna Valfsson är volleybolltjejen som på endast 4 år har tagit polevärlden med storm och är idag en etablerad och eftertraktad poledanceprofil på internationell nivå. Endast 21 år gammal har hon kammat hem flera stora titlar både på den nationella och internationella scenen och idag uppträder hon med showcases, tävlar och undervisar workshops över hela världen. Då hon är helt självlärd har hon utvecklat en unik signaturstil och hennes nummer utmärker sig alltid i mängden. Genom att lägga stor vikt vid budskap och att väcka känslor hos människor lyckas hon trollbinda sin publik gång på gång. De senaste åren har hon inte bara ägnat sig åt klassisk undervisning utan även åt att stödja och motivera sina elever till att ta sin träning till professionell nivå. Anna är även ambassadör för klädmärket Flow Motion Wear.

2016 Winner Pole Theatre World – Pole Art Professional category (with Slava Ruza)
2016 Overall Winner Pole Theatre Scandinavia (with Slava Ruza)

2016 1st runner up Pole Art Italy – Professional category
2015 Winner Pole theatre Croatian – Professional category
2015 1st runner up Swedish Nationals – Elite category
2014 Winner Pole art Cyprus – Semi-Professional category
2014 1st runner up Battle of the pole – Amateur category

annatrio2

 

Backbends Concept by Zenia Rosas
Under denna klass kommer du att få lära dig olika övningar för att öka din flexibilitet, styrka och kontroll i ryggen. Fokus ligger på att förstå övningarna både teoretiskt och praktiskt, att förstå sig på olika andningstekniker och att lära sig att anamma mentaliteten bakom flexibilitetsträning. 

Med Zenias hjälp kommer du kunna påbörja en långvarig flexibilitetsresa som tar dig mot dina mål men som också tillåter dig att skapa nya längs med vägen. För beginner-klassen krävs inga förkunskaper. För intermediate-klassen krävs det att man har tidigare erfarenhet från backbendsträning, en stabil upp & nedgång i brygga eller att man konsulterar med Vida/instruktören. 

Zenia Rosas (@zeniacontortion)
Zenia började träna poledance på Vida Pole år 2010 utan att ha någon direkt bakgrund inom liknande träning. Hon blev helt förälskad och klättrade snabbt mot avancerade nivåer. Efter ett års klasser fortsatte hon sin poleträning på egen hand och har sedan dess utvecklat sin egen unika stil och rörelsemönster. År 2012 tog hon sin första backbendsklass och föll fullständigt för disciplinen. Idag är hon en av Sveriges främsta inspiratörer inom flexibilitet och undervisar klasser och workshops både nationell och internationellt. Sedan 2015 är hon även Indi Pole Wears ansikte utåt på den svenska marknaden.

zeniatrio2