När vi värvar nya stjärnor för att vara en del av vårt team letar vi främst efter personer som vill vara med och utveckla vårt unika studiokoncept, sig själva och helt enkelt vara med och göra Vida till den bästa platsen man kan tänka sig! Att jobba på Vida innebär därför att ens främsta uppgift är att vara en del av vårt superteam för att sedan bygga på med att hålla klasser, utveckla konceptet och andra roliga saker som gör Vida bättre! Vi sätter gruppen och välmåendet i första hand och tror dessutom att jobbet blir bäst utfört när man börjar i den änden.

Event Crew

Vi erbjuder specialutformade poledanceklasser som ett fartfyllt inslag under dagen för möhippor, svensexor och andra event.  Nu söker vi dig som vill hålla eventklasser och bidra till att göra vistelsen hos oss i studion till dagens absoluta höjdpunkt! Läs mer här!

Vida Academy (instruktörsutbildning)

För att bli instruktör på Vida går man först Vida Academy, vår instruktörs- och teamutbildning. Som deltagare i Academy får du en grundlig teoretisk och praktisk i instruktörsutbildning enligt Vidas unika och noga framtagna koncept och du kan alltså när du examinerats från Vida Academy ansöka till att bli instruktör. Läs mer här!

Pole Play Crew

Om du är elev hos oss och älskar att hänga i studion lika mycket som vi finns möjlighet att bli en del av Vida Pole Play Crew! Det är den grupp elever som har ansvar att öppna, stänga och hålla det mysigt vid Pole Play. Är du med i Pole Play Crew tjänar du ihop extra klasser att gå på och är med och påverkar vilka Pole Play-tider som läggs till på schemat. Vi söker dig som gillar att vara i studion ofta, är social och utåtriktad, tycker om struktur och är pigg på att hjälpa till och vill vara med och göra studion till en ännu mysigare plats.

Skicka ett mail till info@vidapole.se och berätta varför du skulle passa för uppdraget!