Den perfekta aktiviteten!

Utmana dina kollegor, kunder eller samarbetspartners med en aktivitet utöver det vanliga. Vi kan lova er en timme av roliga utmaningar och skratt samt en hel del träningsvärk dagen efter. Ni behöver inga förkunskaper utan är välkomna precis som ni är. Gillar din arbetsgrupp utmaningar och ni vill ha riktigt roligt tillsammans? Då ska ni absolut testa poledance på nästa företagsevent!

I danssalen får ni möjlighet att umgås på ett roligt och avslappnat sätt. Genom att dansa, skratta och svettas tillsammans kommer ni garanterat lära känna helt nya sidor hos varandra. Vi skräddarsyr klassen helt efter just er grupp och tar gärna emot önskemål på musik eller tema!

En klass pågår vanligtvis i 55 minuter och innehåller uppvärmning, genomgång av tricks och avslutas med en kortare koreografi. Det kommer även finnas gott om tid för fotografering och filmning om så önskas – det är alltid ett kul sätt att föreviga minnena!

Ni är varmt välkomna till vår nyrenoverade studio i Stockholm, ett stenkast från Fridhemsplan. Hör av er till oss så berättar vi mer om priser och upplägg!


Vida_Studio_low