Boka dagens höjdpunkt hos oss!

Gör möhippan/svensexan i Stockholm till ett minne för livet med en fartfylld lektion i poledance! Vi kan lova en timme full av utmaningar och skratt – och en hel del roliga minnen och bilder att ta med sig därifrån.
Vi sätter dagens huvudperson i fokus samtidigt som hela gruppen är med och dansar. Ni behöver inte ha några förkunskaper, utan kommer precis som ni är. Vi anpassar lektionen helt efter gruppen och ser till att ni i slutet av klassen kan riva av en snygg koreografi tillsammans. 

Lektionen pågår i 55 minuter och avrundas med gott om tid för filmning och fotografering. Vi skräddarsyr helt efter er grupp och tar gärna emot önskemål på musik eller tema.

Pris event upp till 15 pers: 2400 kr
Pris event för fler än 15 pers: 2800 kr 
Utöver själva klassen kan man även göra tillval med exempelvis duschprodukter och/eller bastu!

Ni är varmt välkomna till vår nyrenoverade studio i Stockholm, ett stenkast från Fridhemsplan. Hör av er till oss så berättar vi mer!

(Psst! Vi har koll på inboxen dygnet runt. Dröjer vi någon dag med vårt svar är det för att det är väldigt högt tryck. Vi lovar att återkomma så fort vi får läge och alltid i den ordning vi tagit emot mailen!)


 

collage_sexa_hippa