Event

Bokning av event är bindande från det att ni har betalat in depositionen på 25% av eventets pris. Skulle ni få förhinder går det att flytta tiden till en annan dag när studion är ledig! Ombokning av tid sker via mail till info@vidapole.se.

Kurser

Avbokningsregler: Du har 14 dagars öppet köp (avbokning sker via mail till info@vidapole.se), efter det är bokningen bindande. Det betyder att du har en plats på kursen reserverad bara för dig och att vi inte kan betala tillbaka kursavgiften om du skulle få förhinder och inte kan gå på dina klasser. Däremot kan du när du vill under den aktuella kursomgången flytta din anmälan till en annan kurs eller ta igen dina missade klasser på andra dagar i mån av plats! 🌟

Vid skada eller sjukdom: Skulle du bli sjuk eller skadad under perioden som kursen är och därför missar många  klasser kan du med läkarintyg få förlängd möjlighet att ta igen missade klasser eller få tillbaka 50% av avgiften för de klasserna du missar. Maila ditt läkarintyg till oss på info@vidapole.se så hjälper vi dig!

Dubbelkolla din mailadress: Du kommer att få bekräftelsemail, digital nyckel, faktura/kvitto och löpande information till den mailadress du anger när du skapar ditt konto i Agendo! Dubbelkolla så att det inte smugit in några stavfel i adressen! För dig som har skapat konto via Facebook är ett tips att dubbelkolla vilken mail du har registrerad där – om du vill ändra till en annan mail kan du uppdatera den på Facebook och logga in på nytt i Agendo så kommer den synkas även i våra system!

Personuppgifter: När du anmäler dig till kurs hos oss gör du det via bokningssystemet Agendo och när du anmäler dig till introklass eller bokar event gör du det via Simple Signup. Där sparas ditt namn och din mailadress (samt profilbild i Agendo om du har länkat ditt konto till Facebook). För att vi som instruktörer ska kunna ge dig så bra undervisning som möjligt sparas även dina tidigare kurser och vilka tillfällen du har deltagit på i systemet.  Om du vill ha ett utdrag på dina uppgifter eller tas bort från vårt register ber vi dig maila till info@vidapole.se. Vi sparar uppgifterna i två år efter senast aktiva kurs.