Årets sista Pole Party – 3 dec!

Hej bästa Team Vida! ♥

Snart är det dags för årets sista Pole Party! Lördagen den 3 december slår vi upp dörrarna till studion för uppvisningar, pole jam och häng. Vi hoppas att ni alla kan komma och att ni har vänner som är sugna på att följa med också!

Vi vet att ni är nyfikna på att se varandras koreografier och sugna på att showa loss själva. Därför hoppas vi att alla grupper vill visa upp sina koreografier under kvällen! Det är ingen press, bara pepp och dansglädje (och självklart ska man komma på partyt även om man inte vill uppträda)! Prata med din instruktör om du har frågor!

Det är alltid jätteroligt om det finns några som ville visa upp egenkomponerade koreografier också! Det behöver inte vara varken långt eller avancerat, utan se det som ett gyllene tillfälle att visa upp något för världens bästa pole-publik. Säg gärna någon av oss intruktörer så kan vi hjälpa er på traven om ni är osäkra.

Så här kommer kvällen se ut:
Kl 17.45 – Gemensam uppvärmning för alla som ska uppträda.
Kl 18.00 – Showen drar igång! Vänner och familjer är välkomna och vara publik. Grupperna kommer uppträda i nivå-ordning. Exakt körschema kommer inom kort. (Förbered gärna er publik på att det kommer bli trångt!)

Efter showens slut är alla välkomna att stanna kvar och dansa loss på stängerna, hänga i sofforna eller chilla i vårt mysiga stretchrum! Fika och snacks finns att köpa på plats (kontanter, kort eller swish funkar utmärkt).

Det blir en jättehärlig kväll! Alla ska med! ♥
Kram från alla instruktörer