Vida Pole söker eventinstruktörer i poledance!

Snart är våren och sommaren på ingång vilket förutom soliga dagar med vår efterlängtade Street Pole i Rålis även betyder högsäsong för möhippor, svensexor och andra roliga event! På Vida Pole erbjuder vi specialutformade poledanceklasser som ett fartfyllt inslag under dagen, vilket brukar bli mycket lyckat och uppskattat. För att preppa inför den kommande säsongen söker vi nu dig som vill hålla eventklasser i poledance och bidra till att göra vistelsen hos oss i studion till dagens absoluta höjdpunkt!

Vi söker dig som:
* Har en positiv och utåtriktad personlighet
* Har en naturlig förmåga att lära ut och inspirera
* Kan peppa igång en grupp och bjuda på dig själv
* Är flexibel och kan anpassa dig snabbt i olika typer av situationer
* Har goda grundkunskaper i poledance (Obs! Inget krav på specifik träningsnivå, det väsentliga är att du kan utföra enklare tricks med god teknik samt ha förståelse för hur de kan läras ut.)
* Vill jobba någon/några timmar på lördagar under hela eller delar av perioden mars – september 2017

Dina arbetsuppgifter:
* Ta emot grupperna i studion och få dem att känna sig välkomna och bekväma
* Vara instruktör för klasser enligt vårt framtagna koncept för event
* Med god teknik och pedagogik instruera grupperna i grundläggande poledanceteknik samt lära ut en rad utvalda tricks och kombinationer
* Agera värdinna och sprida god stämning så länge grupperna är i studion

Ansök genom att:
→ Spela in en video där du berättar lite kort om dig själv och varför du skulle passa för uppdraget. Låt din personlighet lysa igenom! (Max 5 minuter, skicka gärna videon via WeTransfer, Sprend eller Dropbox om filen blir för tung för mail.)
→ Spela även in en video där du utför följande trick på stången: Fireman, Dipturn, Front hook, Back hook, Fankick & Climb. (Du behöver nödvändigtvis inte prata i videon.)
→ Skicka in din ansökan till info@vidapole.se och märk mailet med “Ansökan Event 2017”.

Sista ansökningsdag: 2017-02-19
Lön: Enligt överenskommelse

Vi svarar på alla mail och återkopplar efter ansökningsperiodens slut med information om hur processen kommer fortgå. Samtliga kandidater som går vidare till slutskedet kommer att få grundlig utbildning för att kunna genomföra jobbet på bästa möjliga sätt!

Vi hoppas att du känner dig taggad och ser fram emot din ansökan! Låt din personlighet och förmåga att sprida energi står i centrum, så kom ihåg att ha roligt när du spelar in ditt material. Shine bright! ?